Vrijwilligers bedankt!

In dit bericht is de presentatie te vinden die op de nieuwjaarsbijeenkomst van 26 januari is gegeven. Vrijwilligers bedankt!

Energiescans 2023

In dit bericht is er een overzicht te vinden wat betreft de energiescans die in 2023 zijn uitgevoerd door CALorie.

NIEUW: Spreekuur Energiecoach CALorie

CALorie organiseert vanaf 31 januari spreekuren in Bibliotheek Kennemerwaard Akersloot. In dit bericht kun je daar meer informatie over terugvinden.

Hoe zijn wij duurzamer geworden in 2023?

Allereerst, de beste wensen voor 2024! Laat het een jaar zijn, vol gezondheid en waar wij nog meer duurzamere stappen mogen en/of kunnen maken. In dit bericht kan je lezen wat CALorie samen met haar vrijwilligers heeft bereikt in 2023!

Presentaties van de informatieavonden

Tijdens de informatieavonden die CALorie heeft georganiseerd zijn er twee verschillende onderwerpen aan bod gekomen, namelijk: de warmtetransitie en de warmtepomp. Hier kun je de presentaties terugvinden.

Denktank voor jongeren bij CALorie

CALorie is met het idee gekomen voor een jongeren denktank. Als je nieuwsgierig bent geworden, lees dan snel het artikel van Ans Pelzer in de Castricummer.

Energieroute Noord-Holland

In Noord-Holland is er een plan gekomen om duurzame energie op te wekken langs snelwegen. In dit bericht kan je lezen hoe het heeft uitgewerkt voor de gemeente Castricum.