CALorie helpt inwoners van Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen en De Woude met praktische informatie om energie te besparen in de eigen woning. CALorie zet daar energiecoaches voor in. Onze energiecoaches komen bij de adviesvragers aan huis en bespreken met de bewoner de mogelijkheden voor zijn/haar woning. De rol is hier meer die van buurman met achtergrond kennis dan die van een professioneel adviseur. In samenwerking met het bestuur van CALorie en de gemeente Castricum starten we daarnaast vanuit het coachesteam voortdurend nieuwe initiatieven die in de vorm van kleine projecten worden vormgegeven. De energiecoaches zijn ook actief bij het uitwerken en uitvoeren van deze projecten doorgaans gericht op het verbeteren en verbreden van het werk van de energiecoaches.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een maatschappelijk betrokken persoon met interesse voor techniek en duurzaamheid die bewoners graag wil helpen met de verduurzaming van hun woning. Kennis over en ervaring met gesprekstechnieken kan een pre zijn. 

De coach die wij zoeken wil ook graag meedraaien met projecten, deze zelf aandragen of daarvan een trekker zijn. Voorbeelden van dit soort projecten kunnen zijn: het organiseren van buurtgerichte acties, je verdiepen in een nieuwe dienst van CALorie op het gebied van verduurzaming, je verdiepen in een bepaald aspect van verduurzaming, het houden van een presentatie, het onderhouden van contacten in de regio. In veel gevallen komt er in de projecten een IT component naar voren; kennis op dit gebied is zeer welkom.

Wat bieden wij?

Je komt in een team enthousiaste energiecoaches 

Je krijgt een opleiding tot energiecoach om ontbrekende kennis te verbreden en te onderhouden 

Je krijgt de beschikking over meetapparatuur en software om het gesprek te ondersteunen

Geïnteresseerd?

Oriënteer je verder via www.calorieenergie.nl en stuur een mail naar: energiecoaches@calorie-energie.nl, dan maken we een afspraak om elkaar even te bellen.